Eindelijk: Marvel Avengers-game komt er echt aan!

Eindelijk: Marvel Avengers-game komt er echt aan!
Natuurlijk moet er iets gedaan worden met het succes van Avengers.

Avengers: Endgame draait nog steeds in de bioscopen, maar daar zal binnenkort ongetwijfeld een einde aan komen. Het zit er op voor de filmreeks. Dit betekent niet dat Marvel ook daadwerkelijk gaat stoppen. De film, of beter gezegd, de Avengers-naam, is goud waard. Het is dan ook niet geheel verrassend dat er een Avengers-game gaat komen.

Square Enix, bekend van de Tomb Raider-games, zal verantwoordelijk zijn voor het maken van het Avengers-spel. De game werd eigenlijk al ten tijde van Avengers: Infinity War aangekondigd, maar tot op heden is daar nog weinig van terecht gekomen. Er is licht aan het einde van deze tunnel, want Marvel en Square Enix hebben goed nieuws voor de fans.

Binnenkort gaat de E3 in Los Angeles van start. Dit is de grootste games-expo ter wereld. Op deze beurs zal Marvel de game eindelijk gaan onthullen aan de wereld. Op 10 juni is de persconferentie van Square Enix en Marvel gepland. Ook Crystal Dynamics en Eidos Montreal werken mee aan de ontwikkeling van het spel.

Over de game zelf is nog niets bekend. Op 10 juni krijgen we daar een antwoord op. Het is tevens onduidelijk of de game dit jaar al uitgebracht gaat worden, of toch misschien pas volgend jaar. Fingers crossed!

Lees ook: piratenversie Avengers: Endgame verschijnt op TV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *