Eindelijk: Samsung Galaxy Home (Mini) in aantocht

samsung-galaxy-home-mini
Gaat Bixby dan eindelijk een make-over krijgen?

Samsung heeft met de Galaxy-lijn inmiddels een fikse basis trouwe fans opgebouwd voor haar smartphones. Een van de minpunten was dat je bij een Samsung smartphone altijd verrast werd Bixby. Nu mag je een gegeven paard niet in de bek kijken, maar in vergelijking met andere spraakassistenten was en is het behelpen met Bixby. Hij kan weinig en is nogal opdringerig en dat zijn nooit goede eigenschappen.

De achterban was dan ook erg blij toen Samsung vorig jaar de Samsung Galaxy Home presenteerde. Er zou eindelijk een slimme speaker met spraakassistent komen. Daarmee zou er een vervanger of upgrade voor Bixby komen die wel voldoet aan de eisen van nu. Daarna werd het lang stil. Om precies te zijn tot vandaag. Tijdens het congres dat Samsung voor ontwikkelaars organiseert in San José dook plotseling de Samsung Galaxy Home Mini op. Ook maakte men bekend dat er al twee maanden in bèta getest wordt met het apparaat(je).

samsung-galaxy-home-mini-2

Nu gingen er ook over deze Samsung Galaxy Home mini al langer geruchten, maar de bevestiging is daar. Helaas weigert Samsung desgevraagd (door Sammobile, dat ook de eerste foto’s deelde) een concrete datum te noemen waarop de Samsung Galaxy Home en Samsung Galaxy Home Mini te koop zullen zijn.

Wel geeft men aan dat men de bèta-test van beide modellen inmiddels afgerond heeft. Men wil die feedback eerst verwerken en nog een aantal verbeteringen doorvoeren voordat de Samsung Galaxy Home en de Mini gelanceerd worden. Daarbij belooft men ‘binnenkort’ meer details te delen.

De verwachting is echter dat wanneer Samsung zo ruim de tijd neemt zowel de Samsung Galaxy Home (Mini) als Bixby stevig aangepakt zullen zijn. We zijn benieuwd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *