Eindelijk! Videogame van Game of Thrones komt er

Hij is er in ieder geval niet blij mee
De grote vraag is, wordt dit dan The Game of The Game of Thrones, The Game of Thrones The Game?

Telltale, de ontwikkelaar van The Walking Dead-game, heeft tijdens het VGX-evenement zaterdagavond aangekondigd dat ze bezig zijn met een gamereeks van de populaire tv-serie. De bedoeling is dan om, net zoals de show, episodes uit te brengen waarin het verhaal zich langzaam ontvouwt.

Helaas voor de boeklezers onder ons heeft de studio benadrukt dat het hier gaat om een ver-game-ificatie van de tv-show, en niet de boekenreeks die aan de wieg daarvan hebben gestaan. Verder is er nog niet veel informatie naar buiten gekomen, het script moet nog geschreven worden en de locaties waar het zich afspeelt zijn dus ook nog niet bekend.

De release van de eerste episode staat gepland voor ergens in 2014, maar helaas is de spanne tussen de verschillende afleveringen ook nog niet bekend. Wanneer wij dus het volledige verhaal kunnen spelen weet niemand nog.

Overigens is er nog een game die zich neerzet als een videogame van The Game of Thrones. Deze kan je HIER vinden, en blijft veel dichter bij de boekenreeks. De kwaliteit lijkt ons helaas een heel stuk minder dan wat we van een grote naam als Telltale mogen verwachten.

(Via: The Verge)

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *