Elite: La Casa de Papel cast te zien in nieuwe Netflix thriller

Elite Netflix
Netflix blijft lekker op de Spaanse tour.

Dit jaar is de halve wereld verliefd geworden op de crew van La Casa de Papel. Het schorriemorrie dat onder leiding van een genie de grootste bank van Spanje wil beroven, veroverde in rap tempo de harten van veel bingewatchers. Naast dat er een nieuw seizoen aankomt, blijken de sterretjes in de serie het ook druk te hebben met andere producties.

Elite is een van die series. Deze serie gaat over drie studenten die van een arm arbeidsgezin afkomstig zijn en gaan studeren op Las Encinas, een van de meest exclusieve scholen in Spanje. Daar worden ze geconfronteerd met de vele rijke snotblagen die de studie rijk is, wat ongetwijfeld voor spraakmakende clashes zorgt.

In de vandaag gepubliceerde teaser zien we namelijk María Pedraza, Miguel Herrán en Jaime Lorente terug, de jongere gastjes van de Papel-cast. De hoofdlijn van het verhaal zal zich afspelen rondom een mysterieuze moord die op een studentenfeestje plaatsvindt.

Hieronder vind je de eerste beelden terug van de tweede exclusieve Spaanse Netflix-serie. Mocht je helemaal gehyped zijn voor Elite, dan zal je nog even moeten wachten; de serie zal vanaf 5 oktober te streamen zijn op Netflix.

[gv data=”FxPI5fOP3tA”][/gv]

Eén reactie

  1. La Casa de Papel was erg tof!
    Ik kijk hier dus wel naar uit. Ik vind de spaanse taal ook wel aardig 🙂
    Ik ben benieuwd wat ze met een 3de seizoen willen doen. Er zat namelijk een prima einde aan…
    We gaan het zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *