Elon Musk slaapt op de bank bij de oprichter van Google

Auteur: , 5 Reacties
Elon Musk slaapt regelmatig op de bank bij Larry Page

Je zou verwachten dat de CEO van Tesla een leuk stulpje heeft in Silicon Valley, maar Elon Musk houdt het voorlopig bij couchsurfing.

Musk heeft een huis van 17 miljoen dollar in Los Angeles, maar brengt een groot deel van zijn tijd door in Silicon Valley. Daar is Tesla namelijk gevestigd. Musk is er echter nog niet aan toegekomen om een paar miljoen dollar stuk te slaan op een nieuw onderkomen, wat dichter bij zijn werk. Daarom is hij regelmatig op zoek naar een slaapplaats.

Hij hoeft gelukkig niet aan te kloppen bij het Leger des Heils, want Musk blijkt altijd te kunnen rekenen op een van de rijkste mannen van Amerika: Larry Page. De Google-baas onthulde dat in gesprek met Ashlee Vance, die werkt aan een nieuw boek over Musk. “Hij is een soort van dakloos, maar daar kan ik wel om lachen”, aldus Page. “Hij stuurt me regelmatig een mailtje en vraagt dan: ‘Ik heb geen slaapplek vanavond, mag ik langskomen? Hij heeft nog net geen eigen sleutel.”5 reacties

Ik vermoed dat de bank van Larry best riant is.
Leuk weetje :D
Ja, een aandeelhoudersbank….dat slaapt nog fijner dan een paar grote banken die investeren…
Lijkt me nog best lastig om zoveel geld te hebben dat je niet weet wat je ermee moet.
Een huis van 17 miljoen? Ik gun het iedereen van harte natuurlijk om een huis aan te schaffen van zo een waarde als ze het kunnen.

Maar waarom is de SUV van Tesla alweer uitgesteld?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).