‘Er komt dit jaar een nieuwe Super Nintendo’

'Er komt dit jaar een nieuwe Super Nintendo'
Een nieuwe kleine console van het Japanse bedrijf.

Vorig jaar kwam Nintendo met de NES Classic Edition. Een nieuwe retro-console dat je het gevoel van vroeger moet geven. Dit jaar komen de Japanners weer met een nieuwe console op de proppen, bericht Eurogamer.

Bronnen hebben aan de site meegedeeld dat we een nieuw mini-apparaat kunnen verwachten. De retro-console luistert vermoedelijk naar de naam ‘Nintendo Classic Mini: Super Nintendo Entertainment System’.

De ontwikkeling van het apparaat zou al gestart zijn. De Classic Mini moet volgens de bronnen nog voor kerst in de winkels liggen. Een slimme lanceerdatum van Nintendo, want wat is nu een leuker kerstcadeau?

Vermoedelijk zal dit weer een beperkt apparaat worden. De NES Classic Mini werd ook in beperkte oplage gemaakt en de productie van deze console is inmiddels stopgezet. De oorspronkelijke Super Nintendo Entertainment System werd in 1990 op de markt gebracht.

2 reacties

 1. typisch Nintendo.
  Allemaal oude meuk releasen die we al bijna 3 decennia geleden hadden en nog altijd overal te koop is en ook op vrijwel alles te emuleren is.

  Het Rookgordijn van Nintendo om te pronken met oude hits om zo de aandacht af te leiden van het gebrek aan kwaliteits moderne titels uit hun pen tegenwoordig.
  Tegenwoordig mag je het met 1 topper doen per jaar als je mazzel hebt en dat is gewoon te weinig.
  3rd party ziet dat en heeft amper vertrouwen in de ouderwetse en daardoor achterhaalde hardware, en dat al ruim 10 jaar lang.
  Blijven achter de feiten aanlopen en komen met dingen waar niemand echt om vraagt.
  Focus je eens op waar je goed in bent Nintendo, top titels maken !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *