F1 Mobile Racing: race op je iPhone tegen Max Verstappen

Auteur: , Geen reacties
F1 Mobile Racing

Het is zover: ook in Nederland kunnen we de smartphone erbij pakken om in de huid te kruipen van Max Verstappen.

Codemasters kwam al in mei met de aankondiging van F1 Mobile Racing, maar sindsdien bleef het relatief stil. Aan de oppervlakte tenminste, want stiekem lanceerde de ontwikkelaar van de officiƫle F1-games het spel al in een aantal landen. Sinds deze week staat ook Nederland op die lijst, dus F1 Mobile Racing is nu ook hier in de App Store te vinden.

Met F1 Mobile Racing kun je in de huid kruipen van alle echte Formule 1-coureurs, maar het behoort ook tot de mogelijkheden om je eigen team op te zetten. De game zit verder vol uitdagingen, waarbij je op de diverse circuits bepaalde doelen moet behalen. Daar scoor je vervolgens weer punten mee om je auto verder te ontwikkelen.

Ook tof: de multiplayer-modus. Hierin race je 1 tegen 1 tegen een andere speler en ook hier staan er punten op het spel. Win je vaak, dan kom je in de hogere divisies terecht, waar je natuurlijk ook steeds sterkere tegenstanders tegenkomt. Kortom: Codemasters heeft echt geprobeerd om F1 Mobile Racing zo aantrekkelijk mogelijk te maken.

We hebben de game zelf al even kort gespeeld en we moeten zeggen: grafisch ziet het er echt prima uit. Ook het besturen van de Ferrari van Sebastian Vettel voelde strakker dan we van een mobiele game hadden verwacht. Het niveau van de computergestuurde tegenstanders viel nog wel een beetje tegen, maar wellicht verandert dat in de hogere divisies.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).