FaceApp: zo download je de applicatie

FaceApp: zo download je de applicatie
Altijd leuk om eens te proberen.

Meer dan twee jaar geleden werd FaceApp uitgebracht en de app was direct een succes met maar dan een miljoen downloads in no time. De app gebruikt kunstmatige intelligentie op om gedetailleerde wijze je gezicht virtueel te verbouwen.

Of je nu ouder wil worden, juist jonger, rood haar wil uitproberen of een brede lach wil illustreren. Met FaceApp is het allemaal mogelijk. De app is gratis uit te proberen, maar al snel raak je uitgespeeld. Om van alle mogelijkheden gebruik te maken zul je moeten betalen.

Internationaal is de app weer een hype geworden. Ook in Nederland is FaceApp weer het gesprek van de dag. De hype wordt versterkt door beroemdheden die zichzelf ouder maken met de app. Heb jij het al geprobeerd? Mocht je er twee jaar geleden niet aan toe zijn gekomen dan is het nu een leuk moment om het uit te proberen. De app downloaden op iOS of Android doe je via deze link!

4 reacties

    • @av_diver: FaceApp is een druppel op de gloeiende plaat als het om privacy gaat. De meeste mensen die FaceApp gebruiken, gebruiken ook Facebook, Google en wellicht een of andere andere camera app uit China. Of daar je privacy (een stuk) veiliger is?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *