FIFA 20 krijgt gigantische update én Team van de Week 5

Putje erbij
De bovenstaande spelers zijn ongetwijfeld ontzettend veel waard geworden in FUT.

FIFA 20 heeft zo’n maand na de release eindelijk een flinke update gekregen en vooral de Career-modus is flink op de schop genomen. Ook is het nieuwe Team of the Week in de online modus FIFA Ultimate Team verwerkt. Dit zijn de grootste veranderingen die in EA’s voetbalgame zijn doorgevoerd.

Een van de grootste kritiekpunten van FIFA 20 in onze review was de A.I., die afhankelijk van de situatie als een intelligente knakworst of als een ware voetbalgod speelde. De zogenoemde CPU AI zou over het algemeen beter met de bal om moeten gaan, terwijl keepers en passende spelers slimmers zouden moeten worden.

Ook de Career mode is op de schop genomen. Hoewel we die modus in onze review niet hebben besproken, zou de sub-game doorregen zijn met bugs. Vooral situaties waarin spelers bijvoorbeeld geen wedstrijden aangeboden kregen of situaties waarin managers ondanks goede prestaties ontslagen werden zouden allemaal verholpen zijn. Check de volledige waslijst aan patch notes hier.

Verder zijn de echte prestaties van een aantal sterspelers doorgevoerd in de populaire FUT-modus. Onder andere Lewandowski (Bayern München) heeft er een goede week op zitten en zijn rating is daarop aangepast. Ook de Nederlandse Wijnaldum (Liverpool) heeft een verhoogde waarde in FUT gekregen vanwege zijn solide performance.

Foto @EA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *