Flappy Bird-maker laat nieuw spel zien

 Flappy Bird-maker laat nieuwe spel zien
Flappy Bird, het meest verslavende smartphonespelletje sinds Angry Birds en Doodle Jump, vliegt over enkele maanden terug de app stores in. Het Vietnamese brein achter het spel heeft laten weten dat hij aan een nieuwe versie werkt, inclusief multiplayer-modus. Ondertussen laat hij op Twitter zien aan nóg een spel te werken.

Met het eerste beeld van Dong Nguyens nieuwste spel kunnen we er vanuit gaan dat het niet de naam Flappy Bird zal dragen. De 8-bit retro-omgeving is gebleven, maar in plaats van een debiel vogeltje zien we een klein figuurtje met een helm, dat van gebouw naar gebouw springt. Verwacht dus dezelfde gameplay als in Flappy Bird, maar dan in een iets ander jasje. Het heeft wel iets weg van Canabalt.

Op Twitter laat Nguyens weten dat hij het spel maakt zodat we Flappy Bird even kunnen vergeten. Wanneer het spel uitkomt is nog niet bekend.

Dit wordt het nieuwe spel van Flappy Bird-bedenker Nguyens

2 reacties

  1. Zucht, called it. Het weghalen van FB was dus gewoon een publiciteitsstunt. Nu gaat hij in Angry Birds stijl waarschijnlijk een stuk of 20 bijna dezelfde titels uitschijten. Ik kan het hem niet kwalijk nemen overigens. Als je daar multimiljonair mee kunt worden zou ik het ook doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *