FlickSurfer weet precies wat jij tof vindt op Netflix

Flicksurfer
Voorkom dat je in een zwart gat valt na het uitkijken van een serie, en ga direct door met je volgende verslaving dankzij FlickSurfer: een website die aan de hand van je smaak precies weet welke series je het beste kunt kijken.

Een nauwkeurig algoritme weet immers een stuk beter wat jij wilt kijken dan jijzelf. Om FlickSurfer te gebruiken heb je geen inloggegevens nodig, het enige wat je moet doen is het instellen van de filters. Daar kun je onder meer kiezen tussen films en tv-series, en twaalf verschillende genres.

IMDB, Rotten Tomatoes en Netflix
Vervolgens krijg je een flinke waslijst aan content te zien, die samengesteld is aan de hand van beoordelingen van verschillende populaire filmsites. Omdat FlickSurfer zowel informatie van IMDB, Rotten Tomatoes en Netflix zelf bevat, krijg je op die manier een betrouwbare lijst van het beste materiaal op Netflix.

Daarnaast is de interface gebruiksvriendelijk en duidelijk, zodat je voordat je het weet weer verder kunt kijken met je binge-watching sessie. Klik hier om Flicksurfer te proberen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *