Flitsmeister komt met nieuwe feature

Flitsmeister komt met nieuwe feature
Flitsmeister wil een alles-in-een app worden.

Met de introductie van Flitsmeister waren ze jaren geleden revolutionair. Dat is nu wel anders. Waze helpt je ook (mobiele) flitsers vinden en Google is met Maps tevens begonnen met de uitrol van een dergelijke feature.

Werk aan de winkel voor de dames en heren bij Flitsmeister. Stilzitten zal immers resulteren in weglopende gebruikers die met Waze of Google Maps aan de haal gaan. In dat opzicht is de merknaam ‘Flitsmeister’ niet meer zo heel representatief. Met de app kun je tegenwoordig meer dan alleen maar flitsers vinden.

En met het meer aanbieden van features gaat Flitsmeister door. Vanaf vandaag is het met de verkeersapplicatie mogelijk om in heel Nederland te betalen voor je parkeeractie. De functie komt in een later stadium tevens naar België.

Flitsmeister rekent 0,25 cent servicekosten per betaaltransactie. Naast het betalen voor je actie, helpt de app met het waarschuwen als je weer gaat rijden om de betaalactie af te sluiten. In de toekomst kan de Flitsmeister-app je parkeeractie ook automatisch stoppen. Helemaal handig natuurlijk.

Lees ook: de 5 beste boete vermijdende apps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *