Fly12: fietslamp en full HD-camera in één

Fly12
Auto’s hebben een dasboard-camera, fietsen hebben vanaf nu de Fly12.

De makers van de Fly12 zijn dol op fietsen, en zijn er bepaald niet vies van om hun tweewieler uit te rusten met technologische snufjes, zoals een GoPro en een betere voorlamp. Op een fietsstuur is er echter maar beperkt ruimte voor deze hulpmiddelen, dus vonden ze een manier om dit te combineren.

Stevig
Het resultaat is een full HD-camera waar een felle lamp naast zit, gecombineerd in een stevige behuizing. De camera kan 10 uur op één batterijlading meegaan, als je tegelijk ook de lamp aanzet zul je hem na zes uur op moeten laden. Door de Fly12 te verbinden met je smartphone (via een speciale app) kun je de beelden direct inzien, opslaan en delen met je vrienden via social media.

Omdat de camera gemaakt is om constant op je fiets te zitten, is hij goed bestand tegen water. Op het moment loopt er nog een Kickstartercampagne voor de Fly12, die haar doel al ruimschoots gehaald heeft. Je kunt je eigen exemplaar hier nog bestellen voor 299 dollar, waarbij je naast de camera een standaard krijgt en een 16GB sd-kaartje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *