Fortnite Android exclusief voor Galaxy Note 9 (video)

Auteur: , 1 Reactie
Galaxy Note 9

De APK-variant laat zien hoe het verificatieproces in zijn werk gaat.

Terwijl de Android-community met smart zit te wachten op de release van de Samsung Galaxy Note 9, hebben gamers veel meer aandacht voor de release van Fortnite op het mobiele softwareplatform van Google. De game zou deze zomer moeten verschijnen, maar volgens XDA Developers dan wel exclusief voor de nieuwe Galaxy Note 9.

De heren van XDA hebben toegang weten te krijgen tot het APK-bestand van Fortnite voor Android, waarin duidelijk wordt dat alle andere smartphones op deze aardbol geen kans hebben om Fortnite te testen. Wel laat de APK een interessant inkijkje zien in het scanproces.

Zo kunnen enkel Samsung-toestellen langs het startscherm, aangezien er gecheckt wordt op fabrikantnaam. Vervolgens kijkt Fortnite naar de modelnaam, codenaam en set aam features om te kijken of het om een Galaxy Note 9 gaat. Gaat het niet om de nieuwste phablet van Samsung, dan sluit het spel zichzelf.

Zo checkt het na een ‘Samsung’ device of er de term ‘crown’ zich bevindt in de codenaam, verwijzend naar de codenaam van de Note 9. Daarna wordt er gecheckt of er een Samsung Experience-feature aanwezig is die te maken heeft met de Bluetooth S Pen van de Note 9. In onderstaande video zien we wat er gebeurt wanneer een ander toestel dan het te verschijnen apparaat van de Zuid-Koreanen Fortnite probeert te lanceren.1 reactie

Wie koopt er een Note?
Ik denk de doelgroep helemaal geen enkele belangstelling heeft voor Fortnite.
S. slaat volledig de plank mis hier mee, en hoop voor de echte liefhebbers/game verslaafde hier snel verandering in komt, zo dat elke android gebruiker met een goede soc, deze game kan spelen.
Dit is weer een goede reden om nooit meer een S. te kopen in mijn huidige korte bestaan.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).