Fortnite Battle Royale krijgt zwaarden

Fortnite Battle Royale krijgt zwaarden
Een nieuwe manier om te vechten in de populaire game.

Fortnite krijgt zoals je wellicht weet wekelijkse updates en doordat de game zo ‘fresh’ blijft, blijft het spel ook leuk om te spelen. Een nieuwe toevoeging die de game staat te wachten lijkt erg gaaf te worden.

Fortnite-fanaten die de recente bestanden van de game hebben doorzocht, kwamen namelijk tot de ontdekking dat er zwaarden naar Fortnite Battle Royale gaan komen. Het bestand werd gevonden onder de naam ‘BR_Sword_,”, waarbij BR uiteraard staat voor Battle Royale. Fortnite-spelers weten natuurlijk al dat er zwaarden in het spel te vinden zijn, maar dit is alleen in Save The World. Battle Royale heeft tot op heden nog geen zwaarden.

Daar lijkt dus binnenkort verandering in te komen. Een kleine hint kwam al naar voren in de trailer van Fortnite seizoen 7. Een officiële aankondiging vanuit Epic Games is er nog niet. Dit lijkt echter een kwestie van tijd. Check de trailer hieronder als je deze nog niet gezien hebt. Fortnite is vandaag de dag te spelen op de PlayStation 4, Xbox One, PC, Nintendo Switch en op mobiel. (via Fortnite News)

[gv data=”yKB3c8EwXrE”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *