Fortnite loopt voor het eerst achter op concurrenten

Eindelijk?
Krijgt Fortnite dan eindelijk een grote toevoeging aan de game?

Sinds de release van Fortnite iets meer dan twee jaar geleden, is er eigenlijk geen discussie mogelijk over het succes van de cartooneske battle royale-game. Het is zelfs zo verslavend, dat spelers ongeacht de consequenties willen blijven spelen. Toch deden andere battle royales al veel eerder een radicale zet om spelers geïnteresseerd te houden: een nieuwe map lanceren.

Apex Legends deed het met de start van dit seizoen, PUBG heeft er al 4 en zelfs het een jaar oude Blackout van Call of Duty: Black Ops 4 heeft al een tweede map. Wat dat betreft blijft Fortnite ontzettend achter, maar daar lijkt verandering in te komen.

Er gaan namelijk geruchten rond dat Epic Games binnenkort voor ‘Chapter 2’ met een nieuwe Fortnite-map komt. Op de Italiaanse App Store vond het onderstaande Twitter-kanaal promotionele art voor Chapter 2, met wat lijkt op een nieuwe map.

De welbekende Fortnite-personages kijken uit op een vallei die op dit moment nog nergens in de game te bewonderen valt en een frisse nieuwe map zou Fortnite ontzettend veel goeds kunnen brengen. Overigens is de game van Epic Games wel bijzonder wat betreft map design, want door het cartooneske fantasiestijltje zijn allerlei gekke locaties mogelijk en zeer regelmatig stampt de Amerikaanse ontwikkelaar een geheel nieuw deel voor de map uit de grond. Maar toch, een geheel nieuwe omgeving (misschien met doorlopend thema) zou niet gek zijn.

Vanavond zou Epic Games een aankondiging doen omtrent Fortnite, dus wellicht dat we dan officieel weten wat de ontwikkelaar van plan is.

Nog geen reacties

  1. Maar fortnite heeft wel redelijk interessante veranderingen doorgebracht in de huidige map.
    De Events zelf, en hoeveel ze aan de map kunnen veranderen (De vulkaanuitbarsting die een aantal delen verwoeste) zou bijna een reden zijn om het spel te spelen.. Bijna, want ik heb verder niks met die map of characters etc 😛

    Vind die event toch toffer dan ouderwets een nieuwe map toevoegen. Beide zou helemaal mooi zijn, en dat kunnnen ze betalen lol

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *