Fortnite nu voor iedereen (iOS) beschikbaar!!

Lekker onderweg knallen
PUBG is op zowel Android als iOS beschikbaar, maar Fortnite komt langzaam op stoom.

De concurrentie tussen Fortnite en PlayerUnknown’s Battlegrounds lijkt wederom een nieuwe ontwikkeling door te maken, want zoals je al in de titel hebt gelezen, is de iOS-versie van Fortnite nu voor iedereen beschikbaar. Althans, voor een deel van de iOS-gebruikers.

Voor vandaag moesten mobiele gamers nog een uitnodiging krijgen voor de iOS-versie van Fortnite, terwijl PUBG’s mobiele versie vanaf dag 1 vrij beschikbaar was voor zowel Android- als iOS-gebruikers. In dit uitgebreide artikel vergelijken we de mobiele versies van Fornite en PUBG en komen onder andere tot de conclusie dat PUBG het al bijna alleen wint omdat het simpelweg op bijna ieder toestel te spelen is.

Nu, de zojuist uitgekomen mobiele Fortnite-game is beschikbaar voor iOS-11-toestellen, te weten de iPhone SE, 6S, 7, 8, X; iPad Mini 4, Air 2, 2017 en Pro. Voor de duidelijkheid, Fortnite ondersteunt dus NIET de iPhone 5S, 6, 6 Plus; iPad Air, Mini 2, Mini 3 of iPod Touch. Tja, de Android-versie gaat nog even duren.

Overigens is het wel een uitstekende zet van ontwikkelaar Epic Games om alle voortgang op de iOS-versie over te dragen naar de (tevens gratis) PC-versie en vice versa. Je speelt dus met één account en kunt dus zelfs onderweg of ver van huis grinden voor die ultieme skins en dansjes.

Voordat je lekker aan de slag gaat met bouwen, knallen en ‘gepwnt’ worden door 12-jarigen lees je in dit artikel alles over de meest recente update voor Fortnite (met onder andere een bestuurbare raketwerper). Je kunt Fortnite nu dus gratis downloaden via de officiële iTunes-pagina.

Foto @ Epic Games

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *