Fortnite toch niet helemaal exclusief voor Samsung Galaxy Note 9

Fortnite komt ook naar de Galaxy Tab S4
Fortnite-ontwikkelaar Epic maakt weer vrienden…

Gisteren kwam al naar buiten dat Fortnite voor Android een maand lang exclusief beschikbaar komt voor de Samsung Galaxy Note 9. De Zuid-Koreanen hebben ongetwijfeld dik betaald voor deze exclusive, want veel Android-gebruikers zouden de game ook heel erg graag op hun smartphone kunnen spelen.

Epic laat de Google Play Store voorlopig links liggen en zou Fortnite alleen via de App Store van Samsung uitbrengen. Dat is op zich niet zo’n probleem, want ook via die store kunnen gebruikers met een LG of Huawei de APK’s downloaden en installeren. We legden je gisteren echter al uit dat die vlieger niet opgaat, omdat Fortnite eerst uitgebreid checkt of je wel echt een Samsung hebt.

Volgens XDA Developers is er bij de release één device (naast de Note 9) waarop Fortnite wel speelbaar is: de Galaxy Tab S4. Dit zou opnieuw blijken uit de code van de game. Het goede nieuws: de Tab S4 is met een adviesprijs van 699 euro goedkoper dan de Galaxy Note 9. Het slechte nieuws: ook deze tablet komt pas op 24 augustus uit.

Eén reactie

  1. Klopt, want ik heb hem net gedownload via een sa,sung galaxy s7, jawel een s7. En guess what? Hij is speelbaar zelfs zonder prestatiemodus aan te zetten.

    Dus epic games inc. De game is absoluut niet exclusief !!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *