Fortnite: zo scoor je jouw gratis Samsung Skin + emote

gratis-samsung-fortnite-glow-skin
De speciale features zijn na een storing nu wel te krijgen.

Speel jij Fortnite en heb jij een Samsung? Dan is er goed nieuws, want de twee populaire merken hebben iets leuks bedacht. Zij bieden je een speciale Samsung Fortnite Glow Skin en ‘Levitate’ emote aan. Deze zijn beschikbaar voor een groot aantal Samsung apparaten, waaronder de Samsung Galaxy Note 10, Galaxy Note 10+,10+ 5G, Galaxy Note 9 en Note 8. Ook een flink aantal Samsung Galaxy S-modellen komt in aanmerking, waaronder de: Samsung Galaxy S10e, S10, S10+ en S10 5G, Galaxy S9 en S9+, Galaxy S8, S8+ en S8 Active, Galaxy S7, S7 edge en S7 Active. Ook et een Samsung Galaxy A kun je de gratis skin ophalen als je een Samsung Galaxy A9, Galaxy A70, A80 of A90 hebt. Tot slot is deze skin op te halen met een Samsung Galaxy Tab S6, Tab S4 of S3.

De skin, die is geïnspireerd op de kleur Aura Glow voor de Samsung Galaxy Note 10, komt in de plaats van de eerdere iKONIK-skin, die vanaf 26 september niet meer te downloaden is. Spelers die deze skin voor 26e hadden gedownload kunnen hem gewoon blijven gebruiken. Het bleek dat de exclusieve skin in het verleden gepikt werd en te koop aangeboden werd als retail. Daarom is de procedure om de gratis Skin te krijgen nu veranderd.

Uiteraard moet je eerst de game downloaden op jouw smartphone en vervolgens een account aanmaken of inloggen met jouw bestaande account. Vervolgens moet je via Settings > Account > Content > Android Store Selection even kijken of jouw store op “Samsung” staat. Als dit nog niet goed ingesteld staat moet je dat even veranderen. Men kan hierbij om creditcard-gegevens vragen, maar voor de Skin worden geen kosten in rekening brengen.

Als de store goed ingesteld is kun je, als je ingelogd bent, in de Fortnite-app naar de store gaan. Vervolgens ga je naar “Limited Time Offers” en daar zie je de speciale Skin en Emote dan staan (tot 31 december 2019). Je kunt vervolgens kiezen of je hem zelf houdt (dan verschijnt hij in jouw locker) of cadeau geeft.

Het kan overigens voorkomen dat de Skin nog niet direct beschikbaar is. Eerder is de skin namelijk wegens technische problemen tijdelijk uit de store gehaald. Inmiddels blijkt dat dit euvel verholpen is. Nu is de skin echter zo populair dat men steeds nader bekijkt wanneer men de skin vrijgeeft voor een bepaalde toestel of bepaalde markt. Wie zich overigens afvraagt of ‘gratis’ niet kostbaar is voor Fortite kan gerust zijn. Overigens blijft de cross-play gewoon beschikbaar, dus je kunt overal van jouw nieuwe Skin genieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *