Fotografeer filmlocaties en krijg geld van Netflix

Netflix-fotowedstrijd
Heb je het idee dat jouw Instagram-skills goed genoeg zijn om er wat geld mee te verdienen? Dan kun je jezelf nu van je beste kant laten zien.

Netflix is namelijk op zoek naar drie mensen die de VS door willen reizen, om foto’s van bekende filmlocaties te maken en delen via Instagram. Om deze drie fotografen te selecteren organiseert het filmbedrijf een wedstrijd, waarbij iedereen kans maakt om uitgekozen te worden.

2.000 dollar per week
Alles wat jij hoeft te doen is voor 7 oktober je drie allerbeste Instagramfoto’s taggen met de #grammaster hashtag. Mocht jij één van de drie uitverkorenen zijn, dan ga je twee weken op een rondreis door Amerika. Niet alleen al je reiskosten worden vergoed, je krijgt ook nog eens 2.000 dollar per week uitbetaald. Niet verkeerd voor het schieten van wat plaatjes met je smartphone.

Meer informatie over de wedstrijd kun je vinden op de speciale Grammaster website van Netflix. Daar kom je er overigens ook achter dat je niet te beschermend moet zijn wat je privacygegevens betreft. Als je wint mag Netflix je naam, leeftijd, biografische info, en foto gebruiken voor commerciële doeleinden. Voor 4.000 dollar en een roadtrip door Amerika doen wij daar echter niet zo moeilijk over.

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *