Gaat Sony de PlayStation 5 binnenkort aankondigen?

Gaat Sony de PlayStation 5 binnenkort aankondigen?
We krijgen in elk geval meer informatie.

Hij komt, hij komt. Ja, Sinterklaas staat bijna voor de deur, maar ook de nieuwe PlayStation 5 is onderweg. Volgend jaar komt de nieuwste console van Sony naar verwachting op de markt. Het grappige is: officieel heeft Sony de PS5 nog niet gepresenteerd, terwijl er al zoveel nieuws te berichten is over het apparaat.

Wellicht dat er volgende maand dan eindelijk een aankondiging komt. Het Japanse game magazine Dengeki PlayStation staat in het volgende maandnummer stil bij 25 jaar PlayStation. In het speciale nummer zijn onder meer exclusieve interviews met Sony die potentieel nieuwe details over de PS5 gaan brengen. Daarmee kan Sony het Japanse blad gebruiken om de PlayStation 5 officieel aan te kondigen.

Verwacht geen sappige details over de nieuwe console. Dat nieuws zal Sony ongetwijfeld willen bewaren voor tijdens een eigen aankondiging. Het interview zal naar verwachting wel ander nieuws met zich mee kunnen brengen. Het magazine verschijnt in de eerste maand van januari 2020. Nog even geduld hebben dus..

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *