Galaxy Note 4 krijgt zelfde scherm met meer pixels

Galaxy Note 4 krijgt zelfde scherm met meer pixels
Naast alle andere Galaxy modellen van Samsung komen ze dit jaar ook nog met een nieuwe Galaxy Note 4. Deze zal het hetzelfde scherm krijgen als de Note 3 maar met meer pixels.

Dat heeft een bron in ieder geval vertelt aan GSM Arena. Ze hebben dan ook meteen een handige tabel gemaakt waarin we de schermgroottes van de verschillende Galaxy modellen zien. Zo zal de Galaxy Note 4 weer een 5,7 inch scherm krijgen, maar nu met een QHD resolutie. Dat staat gelijk aan 1,440 x 2,560 pixels.

De bron weet ook nog te melden dat de Galaxy Note 4 waterdicht zal zijn, waarschijnlijk een Snapdragon 801 chipset gaat gebruiken en een 20.1 megapixel camera krijgt.

In de tabel zien we ook de Galaxy S5 Prime staan. Deze zal volgens de anonieme bron een 5,2 inch scherm krijgen. Hij zal ook worden uitgerust met een QHD scherm met dezelfde resolutie als de Note 4. Maar omdat het scherm kleiner is heeft hij meer pixels per inch.

Nog geen reacties

  1. Ik denk dat ze eerder een Qualcomm 805 erin zetten. Om HEVC, door hardware versneld, te encoderen en decoderen. De 4K opname functionaliteit op m’n G900F S5 is zo goed als onbruikbaar. Er zit een opnamelimiet op. Je krijgt ook nog rolling shutter cadeau. 4K is een gimmick op de S5. Lekker bij 1080p houden voorlopig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *