Galaxy Note 7 ontploft in handen van zesjarige

Note7
Een nieuw geval waarbij men gebruik maakt van het ‘oude’ model met nare gevolgen.

Hoewel de Note 7 is teruggeroepen heeft niet iedereen hier gehoor aan gegeven. Een zesjarige moest dit helaas met brandwonden bekopen. Het ventje keek afgelopen zaterdagavond filmpjes op de smartphone toen deze explodeerde terwijl hij het toestel in zijn handen hield. Het is niet bekend of de Note 7 op dat moment aan het opladen was of niet.

In gesprek met The New York Post vertelt de moeder van het kereltje dat de ontploffing alarmen in het huis liet afgaan. Het noodnummer werd direct gebeld en de zesjarige werd meegenomen naar het ziekenhuis. Inmiddels is het mannetje weer thuis, maar wil hij voorlopig niet in de buurt komen van een smartphone.

Afgelopen zaterdag riep Samsung op om de Galaxy Note 7 uit te zetten en niet meer te gebruiken. De smartphone dient te worden omgeruild bij de winkel, aldus de Zuid-Koreaanse telefoonfabrikant. Naar aanleiding van de vele berichten omtrent de ontploffingen voelde het merk zich genoodzaakt dit statement te delen.

“Our number one priority is the safety of our customers. We are asking users to power down their Galaxy Note7s and exchange them as soon as possible.”

Eén reactie

  1. Hoeveel media aandacht moet er komen voor een terugroepactie, voor dat alle struisvogels ook echt eens hun kop uit het zand halen?
    Komop zeg straks gaat mams zeker ook nog lopen mekkeren dat ze niets wist van accu problemen met dat model.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *