Galaxy Note 8 marteltest: gaat de fik erin?

Galaxy Note 8 marteltest
Altijd interessant wanneer er een pyromaan in de familie zit.

Wat zal Samsung zenuwachtig zijn geweest voor het oordeel van gebruikers. Niet zozeer de prestaties van het apparaat werd aan getwijfeld op het hoofdkantoor, aangezien deze vrijwel hetzelfde zijn als de reguliere Galaxy S8. Nee, belangrijker is of de Galaxy Note 8 niet zo’n opblaasbare accu heeft als de Galaxy Note 7.

Hoogste tijd volgens JerryRigEverything om de phablet van Samsung eens flink te pijnigen. Allereerst pakt de krastest prima uit, want dankzij de Gorilla Glass 5 schermlaag duurt het wel even voordat je Galaxy Note 8 display beschadigd raakt. Daarnaast is de behuizing van het toestel is erg goed bestand tegen het scherpe mes van Jerry.

Zelfs de vingerafdrukscanner, die niet zo goed tegen scherpe voorwerpen kan, blijft goed werken na wat cosmetische schade. Ook de aansteker van de YouTuber maakt de Galaxy Note 8 niet zo heel snel gek. Ondanks dat er na 10 seconden een permanente brandafdruk te vinden is op het scherm, maakt het de accu van het toestel nog niet gek.

Als laatste probeert JerryRigEverything de phablet doormidden te breken, maar zoals we van Samsung inmiddels verwachten, is het apparaat niet te breken met de blote handen. De volledige marteltest bekijk je hieronder.

[gv data=”t5r3r__noNU”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *