Game of Thrones-fans willen dat S8 opnieuw gemaakt wordt

Game of Throne-fans willen dat S8 opnieuw gemaakt wordt
Tja, zo kun je ook iets eisen.

Nog even en dan zit het er op. Dan komt er na acht seizoenen definitief een einde aan Game of Thrones. Natuurlijk heb je altijd voor- en tegenstanders van een finale, maar er zijn duidelijk een hoop fans ontevreden over de gang van zaken in dit laatste seizoen.

Het komt zelfs zover dat een fan een online petitie is begonnen op Change.org. De petitie is al enkele honderdduizenden keren ondertekend. In hoeverre fans deze petitie serieus hebben ondertekend is natuurlijk de vraag, maar de onvrede lijkt groot. De initiatiefnemer, Dylan D, eist dat HBO het complete seizoen opnieuw gaat opnemen. Ook wil hij dat schrijvers David Benioff en D.B. Weiss vervangen worden door nieuwe schrijvers. Blijkbaar is deze fan en duizenden met hem het niet eens over het script van het achtste seizoen.

De laatste aflevering moet nog uitgezonden worden. Dit neemt niet weg dat de petitie nu al live is. HBO heeft niet gereageerd op het nieuws. De kans is ook klein dat ze dat gaan doen. Uiteraard is de kans nihil dat men hier gehoor aan gaat geven. Het is puur een signaal dat men wil afgeven. Gelukkig voor de fans leeft Game of Thrones voort door middel van spin-offs. Wellicht dat die tv-series beter in de smaak gaan vallen..

Lees ook: Game of Thrones neemt dubbel afscheid

Eén reactie

 1. Zeikende mensen.
  Het is wat gehaast, maar neemt niet weg dat het nog steeds de meest populaire, en meestal ook favoriete serie alle tijden is.
  Het laatste seizoen verloopt niet zoals we allemaal dachten.
  WAUW! na 7 seasons TOCH nog met verassingen komen!
  Wat erg zeg!
  (En zweethanden bij Aflevering 3 en 5 zeg. verdorie! ben ik het niet mee eens hoor…)
  Bijna de laatste ep 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *