Game of Thrones: ben jij klaar voor aflevering 4? [trailer]

game-of-thrones-aflevering-4
Na de ijskoude Battle of Winterfields maken we ons op voor het einde.

Langzaam aan moeten we ons opmaken voor het einde van een van de grootste series ooit. Game of Thrones nadert het einde. De derde aflevering stond in het teken van de ijzingwekkende Battle of Winterfields in het koude noorden. Inmiddels zijn de wonden gelikt. Als we de balans opmaken zien we dat Eddison “Edd” Tollett, Lyanna Mormont, Beric Dondarrian, Theon Greyjoy, The Night King, Ser Jorah Mormont en Lady Melisandre de meest intensieve strijd in de tv-geschiedenis niet hebben overleefd.

Alle reden voor the queen of Dragons om tevreden terug te kijken en vooruit te kijken naar wat komen gaat. De volgende epische strijd kondigt zich immers alweer aan als het hele gezelschap zuidwaarts gaat. Dany maakt de balans op en ziet hoeveel strijders hij verloren heeft. Hij zit vol wraak en kondigt aan: “We’ll rip her out, root and stone”.

Inderdaad. Het aftellen naar 5 mei is begonnen. Voor de zekerheid kun je hier nog even nalezen hoe je GoT in Nederland kunt kijken. Ook zagen we dat (illegaal) downloaden erg populair, maar niet zonder risico is.

Om het wachten iets te verzachten bieden we je alvast deze trailer.

[gv data=”ksTqLXLUvQ4″][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *