Game van LEGO-film komt, onbekend of merchandise volgt

Da's een boel LEGO
Je hebt speelgoed. En daar wordt een film over gemaakt. Van die film wordt weer een game gemaakt. De vraag is nu, komt er ook speeelgoed van de game van een film over speelgoed, waardoor de cirkel weer rond is?

Begin volgend jaar komt The LEGO Movie uit, een film waarin het speelgoed van de Deense fabrikant de hoofdrol speelt. En zoals zoveel films komt ook hier een game van uit. Deze game heet officieel The LEGO Movie Videogame, en draait op PC, Wii U, Nintendo 3DS, Playstation Vita, Playstation 3, Playstation 4, Xbox 360 en Xbox One. Zeg maar gerust, alles. De game en de film zouden tegelijk uit moeten komen, op 7 februari 2014, en wordt verwacht dat deze hetzelfde plot volgt als de film, waarin een man de wereld moet redden van het een of het ander.

We hebben een soortgelijke situatie al eerder gehad met Toy Story. Dat is een film over speelgoed, waar achteraf merchandise (onder andere speelgoed) van uit kwam waardoor het cirkeltje van speelgoed > film > speelgoed weer rond was. The LEGO Movie Videogame heeft de mogelijkheid om het nog wat mooier te doen door speelgoed > film > game > speelgoed te maken.

Nog geen reacties

  1. Ik ben benieuwd. Die hele film en nu de game doet mij denken aan een wanhopige poging de blokjes nog te slijten bij een nieuwe generatie. Kan me er nog niets bij voorstellen maar ik hoop dat het ze helpt. Zou mijn nu 10 maanden oude zoon nog graag met LEGO zien spelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *