Gangnam Style niet langer meest bekeken video op YouTube

Gangnam Style niet langer meest bekeken video op YouTube
Er is een nieuwe koning op nummer één.

Het was dé hit van 2012. Gangnam Style van Psy. Het liedje van de Zuid-Koreaanse artiest was zo populaire dat de muziekvideo op YouTube het meest bekeken filmpje ooit werd. Inmiddels is Gangnam Style bijna 2,9 miljard keer bekeken. 2.894.568.161 views om precies te zijn.

Vanmorgen is het liedje echter van de troon gestoten. Na een jarenlange toppositie is Gangnam Style niet langer de nummer één. De nieuwe nummer één betreft wederom een muziekvideo. Het gaat hier om de track See You Again van Wiz Khalifa en Charlie Puth. Het is de soundtrack van Furious 7 en een eerbetoon aan de in 2013 overleden acteur Paul Walker.

See You Again heeft op moment van schrijven 2.895.832.081 views. Of de video net zo lang op één blijf staan als Gangnam Style is nog maar de vraag. De track komt uit 2015 en heeft dus nog een paar jaar te gaan. In tegenstelling tot 2012 is de concurrentie voor ‘de meest bekeken YouTube-video’ een stuk competitiever. Zo heeft Sorry van Justin Bieber 2,63 miljard views en Uptown Funk van Mark Ronson en Bruno Mars 2,55 miljard views.

[gv data=”RgKAFK5djSk”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *