Gebruik T-Mobile WiFi-hotspot gaat van je databundel af

t-mobile hotspot
T-Mobile gaat WiFi-hotspots uitrollen in drukke gebieden. Deze hotspots zijn enkel te gebruiken door T-Mobile-klanten. Tevens gaat het WiFi-gebruik van je databundel af. Is er ook nog een voordeel?

Het pluspunt moet zijn dat je als klant (als het goed is) gebruik kan maken van een hogere snelheid. Tegenstrijdige daaraan is, dat als je door de WiFi over je databundel heen gaat, T-Mobile geen buitenbundeltarieven hanteert, maar de snelheid verlaagt. Logisch…

Vooralsnog worden de WiFi-zone’s alleen in drukke plekken in Rotterdam uitgerold, maar meer plekken zullen volgen meldt T-Mobile Technology directeur Frank Meywerk. Authenticatie op het netwerk gaat via de SIM-kaart. Dit betekend dat je telefoon automatisch overschakelt van 3G naar WiFi wanneer je in de zone komt. Fijn is dat er, in tegenstelling tot Bullseye Wifi, geen advertenties worden getoond.

Heb je het als Ziggo-klant toch een stuk beter voor elkaar.

4 reacties

  1. Wel interessant dat het dus automatisch overschakelt. Dus eigenlijk word je gedwongen dit te gebruiken, tenzij je WiFi uit hebt staan.

  2. Naast een hogere snelheid is het leuke van een WiFi hotspot toch vooral dat je je geen zorgen hoeft te maken over het dataverbruik, maar helaas ziet T-Mobile dat anders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *