Gelekt: de eerste afbeelding van de OnePlus 5

OnePlus 5
Voor het eerst is het vlaggenschip goed in beeld.

We weten inmiddels dat de Chinese smartphone later deze maand officieel gepresenteerd gaat worden, maar het eerste persplaatje ligt nu al op straat. Android Police wist een officiële pic te delen waardoor we nu al kunnen zien hoe de OnePlus 5 eruit gaat zien.

De voorkant toont de bekende ‘Never Settle’-slogan van het merk. Verder kunnen we opmaken dat de OnePlus 5 in ieder geval in het zwart verkrijgbaar zal zijn. Wat meteen opvalt is de dubbele camera op de achterkant van het toestel. Door de zwarte kleur lijkt het ontwerp zelfs een beetje op de camera van de iPhone 7 Plus. De Chinezen zetten hoog in op het gebied van camerakwaliteit. OnePlus heeft in de reclamecampagne al duidelijk gemaakt dat het nieuwe vlaggenschap uitstekende foto’s kan maken.

De OnePlus 5 krijgt een 5,5-inch scherm, heeft een Snapdragon 835 processor onder de kap en komt met 256 GB aan opslag. De onthulling zal 20 juni plaatsvinden.

2 reacties

  • @jastinissen: en dat voor een Iphone prijs !
   Velen denken dat OP goedkoop blijft, maar ik heb het al eerder verteld en let op mijn woorden:

   Je gaat het niet meer redden met 400 of zelfs 500 euro, vergeet het maar !
   Kwaliteit gaat gepaard met kosten en net als met bijv. Huawei zit je straks 100-150 onder de echte toppers. De vraag is of je dan nog dat wilt betalen voor een ‘net niet’ topper.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *