Gelekt: Deze toffe mid-ranger krijgt 48MP camera

Mooi dingetje
Dat, en een in-display vingerafdrukscanner, gigantische batterij en meer.

Moto is niet per se een grote speler in de smartphone-industrie, maar daar zou met de reeds gelekte Moto Z4 Play zomaar eens verandering in kunnen komen. De specs van het toestel zijn zachtst gezegd heel erg aantrekkelijk en als het Amerikaanse bedrijf er een nog aantrekkelijkere prijs voor durft te vragen.

De Moto Z4 Play, opvolger van de goedkope maar niet spectaculaire Z3 Play, wordt waarschijnlijk uitgerust met een solide Snapdragon 675, wat hem direct in de middenklasse plaatst. Ook de opslagruimte en RAM zijn niet revolutionair, maar wederom heel erg netjes als er een schappelijke prijs voor gevraagd wordt. Er komen namelijk waarschijnlijk twee uitvoeringen; 4GB RAM en 64GB opslagruimte en 6GB RAM en 128GB opslagruimte, zo meldt 91Mobiles op basis van een anonieme insider.

Daar houdt het daarentegen niet op. Er zou een 3,600mAh batterij in het relatief kleine toestel verwerkt worden, wat in principe een gigantische batterijduur zou moeten opleveren. Alsof dat nog niet genoeg is, wordt de mid-ranger uitgerust met een in-display vingerafdrukscanner en krijgt hij dus een 48MP camera mee.

Nu schreven we eerder al dat je in principe weinig hebt aan een 48MP camera, maar als hij op een smartphone van zo’n €500 euro geleverd wordt, is dat een uitzonderlijk mooie deal. Zeker als alle andere features en specs ook bijdragen aan een goede smartphone, wat op de opslagruimte en RAM inderdaad zo lijkt te zijn.

De Moto Z4 Play zal waarschijnlijk binnenkort worden aangekondigd, misschien zelfs al tijdens het Mobile World Congress van eind februari.

Render @CompareRaja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *