Gelekt! Dit is de GoPro Hero 8

Gelekt! Dit is de GoPro Hero 8
De nieuwste GoPro camera’s, wat kunnen we verwachten?

Ook dit jaar is GoPro van plan weer een nieuwe actiecamera op de markt te brengen. Het gaat hier om de Hero 8. Dankzij een lek kunnen we al vroegtijdig kennis maken met de nieuwste camera. Naast de Hero 8 brengt het lek ook naar buiten dat er een Max 360 camera gaat komen.

De Go Pro Hero 8 kan 4k @ 120 fps filmen. Dat is een verdubbeling ten opzichte van het vorige model. Ook kun je tot 480 fps filmen in HD-kwaliteit. Deze actiecamera moet onder meer gaan concurreren met de actiecamera’s van DJI, die recent deze markt is betreden met de Osmo Action.

De Hero 8 zal tal van accessoires gaan ondersteunen, waaronder de gebruik van een flexibel scherm en externe LED-verlichting. Dit zal de Hero 8 een stuk bruikbaarder maken in allerlei situaties. Het uiterlijk is typisch GoPro Hero, weinig verrassends hier.

De verwachting is dat GoPro de Hero 8 in september gaat aankondigen. Het is dan een jaar geleden dat het bedrijf uit Californië de Hero 7 onthulde. Het zijn zware tijden voor het Amerikaanse bedrijf, want de concurrentie in het segment van de actiecamera’s is inmiddels moordend. (via Photorumors)

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *