Gelekt: dit is de Samsung Galaxy S8 Active

Samsung Galaxy S8 Active
De Samsung Galaxy S8 Active is in aantocht, getuige de laatste leaks van het toestel.

Tot nu toe moesten we het doen met renders van de Galaxy S8 Active, maar nu gaat het eindelijk om het echte werk. Niet dat er veel te onthullen valt: van binnen is het ‘gewoon’ een S8, inclusief dezelfde Exynos 8895-processor. Alleen het scherm is anders: dat is nu een plat 5,8″ AMOLED-display.

Samsung Galaxy S8 Active

De onthulling van de Galaxy S8 Active lijkt niet lang meer op zich te laten wachten, want het toestel dook de afgelopen weken regelmatig op in benchmark-tests. Mocht je er eentje willen, dan hebben we echter een vervelende mededeling voor je: het is nog niet duidelijk of het toestel ook naar Nederland komt.

2 reacties

    • @F612S: Een S8 + goede bombproof casing is waarschijnlijk dubbel zo dik dan een s8 active.. Zo was het toch steeds bij zijn voorgangers.. Dus zo achterlijk is het niet of je moet een leegte in je broek willen opvullen door een extreem ongemakkelijk dikke gsm met casing in je broekzak te moffelen.

      Ik zou hem wel willen moesten ze de camera’s en enkele andere dingen niet van mindere kwaliteit maken dan de gewone versie. Met enkel een ander scherm zou ik nogwel kunnen leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *