Gelekt: Dit kosten de 6 Samsung Galaxy S10-modellen

Interessant!
Als je de Galaxy S10 wilt zul je een stevige smak geld neer moeten knallen.

Dat de high-end lijnen van grote jongens als Samsung en Apple ontzettend veel kosten, dat wisten we al. We weten nu dankzij het Italiaanse TuttoAndroid ook precies hoeveel we in Europa voor de aankomende Galaxy S10’s kwijt zullen zijn. Houd je portemonnee vast want de prijzen zijn bepaald niet mals.

De drie uitvoeringen van de Galaxy S10 zullen worden geleverd in (in elk geval) 6 verschillende configuraties. De Galaxy S10 Lite is daarbij de goedkoopste en meest simpele uitvoering, alleen uitgerust met 6GB RAM en 128GB opslagruimte. De S10 Lite zal voor zo’n €799 euro over de toonbank gaan. Overigens is het niet 100% zeker dat de prijzen kloppen; het zijn richtlijnen voor ons omdat de toestellen op iedere markt een net iets andere prijs zullen krijgen.

De ‘standaard’ S10 wordt geleverd in een tweetal configuraties. De iets grotere smartphone (de Lite is 5,8-inch terwijl de gewone S10 6,1-inch is) kun je krijgen met 6GB RAM en 128GB opslagruimte of 8GB RAM en 512GB opslagruimte. Dat is een aanzienlijk verschil en dat is de prijs ook. De twee edities zullen respectievelijk voor €929 en €1179 euro worden verkocht.

Als je voor een 6,4-inch Galaxy S10 Plus gaat, dan heb je de meeste keuze. Het toestel zal worden geleverd met 6GB RAM en 128GB opslagruimte, 8GB RAM en 512GB opslagruimte of 12GB RAM en 1TB opslagruimte. Je hoeft geen insider te zijn om te zien dat dit een bakbeest van heb ik jou daar is.

Daar zul je overigens ook voor moeten lappen. De goedkoopste S10 Plus kost €1049 euro, de middenklasse S10 Plus zal €1299 gaan kosten terwijl de duurste, 1TB S10 Plus Plus Plus voor maar liefst €1599 euro over de toonbank zal gaan.

Volgens het medium zal Samsung hun nieuwste smartphone-serie op 20 februari onthullen, en komen de toestellen op 8 maart uit (in Italië). Kortom, het lijkt erop dat fans van het Zuid-Koreaanse bakbeest niet meer lang hoeven te wachten. Oh, en fans die niet konden wachten om een special edition met keramische achterkant aan te schaffen komen wellicht van een koude kermis thuis. Volgens de site staat die uitvoering namelijk helemaal niet op de planning!

Render @91Mobiles

6 reacties

  • @vingers: Nouja, we weten in ieder geval dat het geld onder andere richting die gekke nieuwe flexibele telefoons gaat.
   Geen idee waar Appel het aan spendeerd. maar ze bezuinigen wel bizar veel voor “high ends”

  • @vingers: dat heb je verkeerd bekeken. Bij Samsung kriig je er ook daadwerkelijk iets voor terug: innovatie. Bij Apple betaal je gewoon meer voor hetzelfde toestel als 4 jaar terug, maar dan met een cameraaaaatje meer.

   • @vwtouran75: En wat krijg je er dan voor terug? Innovatie? Zoals een gezichtsherkenning die makkelijk te kraken is? Of een hoogresulutiescherm dat standaard wordt terug geschaald naar 1080p? Ik heb liever een toestel waar buj de specs over nagedacht is. En dat kwaliteit biedt. Kijk maar eens naar teardowns: de Galaxy’s zitten gewoon een stuk slechter in elkaar tov iPhones. Dat veklaart ook mijn verbazing toen ik onlangs de aankoopbon van m’n Galaxy S6 tegen kwam. Het toestel is pas ruim 2 jaar oud ipv de bijna 4 dat ik dacht. Het is namelijk al aan vervanging toe. Maar de accu is aan vervanging toe, de camera is crappy en het ding is zo traag als wat. En natuurlijk wordt het toestel al lang niet meer ondersteund met de laatste android versie. Dan ben je met een iPhone een stuk beter af.

    • @healey: en naast deze “innovatie” ook je privacy verkocht aan ome google.

     En toch trappen de nitwits er met open ogen in want ut scheelt 200 euro dus veeeeeeeeel goedkoper ( en oeps … alle nadelen vergeten ? ) .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *