Gelekt: update voor Windows Phone 8

Windows Phone 8 update gelekt
Het lijkt dat niet alleen de ‘normale’ versie van Windows 8 een update gaat krijgen, maar ook Windows Phone 8 (voor mobiele telefoons).

Een gebruiker van Reddit kocht via eBay een Nokia 920 en vond daar tot zijn grote verbazing een apart besturingssysteem op. Mensen die zelf een WP8 telefoon hebben zullen gelijk zien dat er (eindelijk) een notification center is en dat de agenda is aangepast.

Toen Windows Phone 8 werd gelanceerd gaf Microsoft zelf al aan dat ze bepaalde functies nog niet hadden geïmplementeerd omdat ze “te weinig tijd” hadden. De software wordt echter nog wel 8.0 genoemd door Microsoft en niet 8.1, maar dat kan in de definitieve versie nog veranderen natuurlijk. (via: theverge.com)

UPDATE 10-6: Microsoft heeft inmiddels contact opgenomen met de Redditor die deze telefoon handen kreeg. Ze hebben hem vriendelijk verzocht de telefoon terug te sturen. Hij krijgt zijn geld terug en als klap op de vuurpijl een nieuwe telefoon. Blijkbaar ging het echt om iets dat nog niet naar buiten mocht komen.

[lg_folder folder=”Windows/Windows_Phone_8_update_lek/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

4 reacties

  1. Oke dat is goed nieuws! goede aanpassingen, hoop ook dat ze wat doen aan de apps die maar om het half uur mogen updaten zoals battery level. Eigenlijk hoop ik dat ze de balk boven in bij Nokia aanpassen zodat hij altijd te zien is + het batterij percentage…

  2. UPDATE: Microsoft heeft inmiddels contact opgenomen met de Redditor die deze telefoon handen kreeg. Ze hebben hem vriendelijk verzocht de telefoon terug te sturen. Hij krijgt zijn geld terug en als klap op de vuurpijl een nieuwe telefoon. Blijkbaar ging het echt om iets dat nog niet naar buiten mocht komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *