Geniale Tumblr geeft presidentskandidaten dildo’s ipv guns

Rand Paul en een roze dildo
MetaFilter-oprichter Matt Haughey ergerde zich aan presidentskandidaten die stoer poseren met wapens en verving ze door een ander soort fallus-symbool. Stuk.

Op Twitter geeft Haughey aan er zijn missie van te maken om alle wapens waar kandidaten mee op de foto gaan door dildo’s te vervangen – net zo lang tot de verkiezingen geweest zijn. Naar eigen zeggen kwam hij op het idee toen hij tijdens een lange vlucht een aantal foto’s van kandidaten met wapens tegenkwam: “de posities waren hilarisch, hun ogen lichten helemaal op, en ik bedacht dat het leuk zou zijn er dildo’s van te maken.”

Hij vervolgt: “Het heeft gewoon iets, zoals (republikeinse kandidaten) Huckabee en Rand Paul stoer staan te doen, alsof ze echt badass zijn omdat ze van die belachelijke assault-rifles vasthouden”, zo laat hij aan Fusion.net weten. Hij vindt het wel nog belangrijk om te vermelden dat er met dildo’s wat hem betreft niets mis is: “Iedereen zou er een moeten hebben en niemand hoeft zich te schamen om er een te bezitten.” Okay dan.

Bekijk een aantal van de briljante photoshops hieronder en de rest op de #gopdildo Tumblr (daar vind je ook de originelen en die verhogen de lol behoorlijk):

Paul Ryan

Paul Ryan is very happy to accept this gift on stage.

Bush Dildo

George W Bush and his pals with a real handful on their uh, hands.

Ted Cruz

Ted Cruz gives the biggest presentation of his life.

Trump Dildo

Trump is over the moon thinking about what hijinks he’ll get into with this one.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *