George Clooney gaat in deze spannende Netflix-film spelen

Kijk uit!
Langzaam maar zeker komen er meer en meer bekende namen naar de Amerikaanse streamingdienst.

Ondergaat Hollywood een transformatie? Het lijkt er wel op. Terwijl sommige regisseurs een dienst als Netflix afschuwelijk vinden, zijn diverse beroemde acteurs en actrices wel te strikken voor een film van de streamingsdienst.

Zo was Sandra Bullock een ster in Bird Box, Jennifer Anniston in Murder Mystery en nu duikt de naam van de geliefde acteur George Clooney op. Netflix heeft bekendgemaakt dat Clooney een rol zal spelen in een nieuwe post-apocalyptische film die in de maak is. De acteur zou ook een deel van de nieuwe film regisseren.

De film is gebaseerd op het boek Good Morning, Midnight van Lily Brooks-Dalton. Naast Clooney maakt ook Grant Heslov onderdeel uit van de productie. Hesloy werkt voor Smokehouse Pictures, Syndicate Entertainment en Anonymous Content.

Clooney kruipt in de rol van Augustine, een eenzame onderzoeker die leeft op de noordpool. Augustine probeert contact te maken met bemanning van een ruimteschip om zo terug te keren naar de bewoonde wereld.

Wie er nog meer gaan spelen in de Netflix-film is nog niet bekend. De productie moet in oktober van dit jaar van start gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *