Gerucht: Blizzard werkt aan nieuwe Diablo-game

Diablo
Goed nieuws voor die-hard fans.

Het gerucht komt voort uit het feit dat de studio een vacature voor de functie van art director online heeft gezet voor een onaangekondigd project. Daarin wordt om “verregaande kennis van de Diablo-franchise” gevraagd, dus het zou gek zijn als het om een nieuwe Warcraft ging. Wel is het zo dat het in plaats van om een nieuwe game ook om een uitbreiding voor Diablo 3 zou kunnen gaan. Er zijn trouwens meer aanwijzingen: vlak onder ‘unannounced project’ staat het woord ‘Diablo’.

Op 6 en 7 november staat de BlizzCon-beurs op het programma, dus mogelijk volgt er dan een aankondiging. Gamingwebsite Polygon heeft Blizzard om verder commentaar gevraagd, maar dat werd geweigerd.

Als je graag bij Blizzard aan de slag gaat, dien je minimaal tien jaar ervaring met het creëren van video game art en minimaal vijf jaar ervaring als art director mee te brengen.

2 reacties

  1. Diablo 3 was leuk, maar dat ze constant dingen bleven wijzigen heeft me er toch van afgeschrikt. Lijkt me wel leuk om een nieuw deel te gaan spelen. Hopelijk blijft dat meer basic zoals Diablo2 bijvoorbeeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *