Gerucht: Galaxy S11 komt al héél snel uit

Galaxy S11 komt al heel snel uit
De Samsung Galaxy S11 heeft een (gelekte) exacte releasedatum.

Op basis van de gelekte informatie van de afgelopen weken kunnen we wel stellen dat Samsung-fans niet kunnen wachten op de Galaxy S11. Ik bedoel, absurde camera, steengoede performance en een prachtig design. Het goede nieuws? Fans hoeven ook niet meer lang te wachten!

IceUniverse komt weer met een sexy stukje informatie. De professionele lekker staat erom bekend dat hij uiterst accurate informatie brengt over (voornamelijk Samsung) smartphones. Sterker nog, de meeste lekken die we in de intro linken komen van hem. Hoe dan ook, hij heeft de exacte datum waarop de Galaxy S11 gelanceerd zou worden.

Volgens hem hoeven we nog maar iets meer dan twee maanden te wachten op de Galaxy S11-reeks. Maar dat niet alleen, ook een aantal clamshell vouwbare smartphones (ja, meervoud) zouden dan gelanceerd worden. Samsung bracht eerder al de officiële onthulling van de aankomende clamshell naar buiten. Het zou daarbij een flinke verrassing als er meerdere uitvoeringen uitkomen, laat staat dat de clamshell foldables al begin volgend jaar gelanceerd worden!

Foto @Onleaks via 91Mobiles

Lees ook: Samsung geeft Europa de slechtere Galaxy S11

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *