Glovys maakt touchscreens geschikt voor alle handschoenen

Glovys
Leuk die touchscreen handschoenen, maar ze beschermen je nauwelijks tegen de kou. De Glovys pakt het een stuk slimmer aan en zorgt ervoor dat je gewone wollen handschoenen ook geschikt zijn om je smartphone te bedienen.

De lente komt er aan maar dat wil nog niet zeggen dat we onze handschoenen voorlopig op kunnen bergen. Glovys komt dus nog net op tijd met hun Kickstarter voor dit handige schermpje, dat je zo over je touchscreen van je telefoon heen plaatst.

Ook zonder handschoenen
Je hebt dus geen batterijen of andere energiebron nodig om dit extra schermpje te laten werken. Plak hem simpelweg over je bestaande touchscreen heen op koude momenten, en je hoeft je handschoen niet uit te doen om hem te gebruiken. De Glovys werkt overigens ook prima als je geen handschoenen aan hebt.

Voorlopig is de Glovys alleen beschikbaar voor de iPhone 3, 4, 5, 6 en 6 Plus, maar daar komt verandering in als er genoeg Strech Goals behaald worden op de Kickstarterpagina. Voor 19 dollar krijg je jouw eigen exemplaar thuisgestuurd in september dit jaar. Net op tijd voor de winter dus.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *