Goed nieuws als je een Samsung Galaxy Note 10 (Plus) hebt

samsung-galaxy-note-10-android-10
Dit kerstcadeautje was niet verwacht.

De update naar Android 10 is al een tijdje onderwerp van speculatie. De uitrol voor de Samsung Galaxy S10 is al enige weken bezig. Ook een gelukkige gebruiker van de Samsung Galaxy Note 10 kreeg al een stabiele versie van Android 10, maar naar de officiële roll-out was het raden. De verwachting was dat deze niet voor de kerst en misschien zelfs niet dit jaar te verwachten was.

Nu heeft Samsung goed nieuws. De uitrol van Android 10 voor bezitters van de Samsung Galaxy Note 10 en Samsung Galaxy Note 10 Plus is vandaag in Duitsland begonnen. De eerste gelukkigen zijn degenen die de bèta-versie getest hebben. Hierna volgen de reguliere gebruikers. De verwachting is dat de uitrol onder hen binnen enkele dagen gebeurt. Hoewel er voor Nederland nog geen exacte datum bekend is, is de kans groot dat je wellicht voor kerst maar waarschijnlijk nog dit jaar Andriod 10 kunt verwachten.

Samsung heeft sinds de release van de Beta-versie vijf versies van de firmware rondgestuurd voor de roll-out om een vlekkeloze introductie te bewerkstelligen. Helaas blijkt dit niet gelukt. De eerste Duitse gebruikers die de installatie uitgevoerd hebben melden problemen met betaal-apps zoals Google Pay. Voor zover bekend heeft Samsung nog niet op dit probleem gereageerd. Wordt dus ongetwijfeld vervolgd.

Bron: Sammobile
Foto: Samsung

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *