Goedkope iPads!

Goedkope iPads
Nu hebben we je aandacht wel hè. Ze zijn te scoren op een veiling van de boedels van de elektronicaketens Block Electrostore en iCentre.

Het zat nog niet mee met de veiling van iPads, televisies, notebooks en ander spul. Vandaar dat BVA Auctions Webwereld influisterde dat er rasechte koopjes te halen op de site van BVA Auctions. BVA Auctions weet dan ook te melden dat op de site van BVA Auctions de iPad4 voor slechts 310 of 375 euro was weggegaan. Toch een mooie besparing op de winkelprijs van 469 euro aldus BVA Auctions. Ook ging er een Acer Iconia A200 tablet weg voor 150 euro, waar het apparaat normaal gesproken 299 euro kost. Het was wel een exemplaar zonder oplaadsnoeren, maar met de eerste acculading kan je de tablet vast wel een dag gebruiken.

BVA Auctions wil er nogmaals opwijzen dat er op de site van BVA Auctions enorm goedkoop iPads met korting zijn te scoren. En nou niet zo flauw zijn om te roepen dat het bod exclusief eventuele (veiling)kosten en belastingen is. Gewoon even lekker wegdromen bij al die kavels, wie weet scoor jij wel een flatscreen of tablet voor weinig. En voortaan Apparata beter in de gaten houden: de veiling zat er immers aan te komen.

Nog geen reacties

  1. Niet alleen worden veilingkosten en belastingen nog apart afgerekend, het zou ook niet voor het eerst zijn dat er een zodanige biedingenstrijd ontstaat dat de uiteindelijke prijs ruim boven de straatprijs ligt. Daar ben je dan uiteraard gewoon zelf bij, maar toch…

  2. Je moet inderdaad goed oppassen. Ik keek ff voor een tv voor op de slaapkamer, de Samsung UE32F5000. Met minder dan een uur te gaan is de goedkoopste 160 euro, de duurste 170 euro. Maar daar komt dan 16% veilingkosten over heen en dáárover weer 21% btw. Dan wordt dat dus € 224 resp. € 238 aftikken en dan moet je deze ook nog in Rotterdam afhalen, terwijl die tv die volgens kieskeurig.nl niet meer dan 279-289 euro incl. verzending hoeft te kosten…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *