Goedkope smartphones met fraaie camera’s zijn onderweg

Oppo F serie
Voor de mensen die én een goede smartphone willen én een goede camera. En dan nog het liefste niet te veel betalen natuurlijk.

De Chinese telefoonbazen bij Oppo gaan het doen. Goedkope smartphones bouwen met retegoede camerakwaliteit. Nokia deed het al eerder en ook Sony staat bekend om smartphones met uitstekende resultaten met betrekking tot de foto- en videoresultaten.

De Chinese speler heeft als voordeel dat de toestellen voor veel goedkopere prijzen over de toonbank vliegen. Oppo gaat fotofanaten tegemoet komen met de aankomende F-serie. Een nieuwe lijn, gespecialiseerd in top camera’s voor de smartphones. Later dit jaar zal de fabrikant de modellen en diens mogelijkheden gaan onthullen.

Wat we precies mogen gaan verwachten is koffiedik kijken. Oppo chef Sky Li heeft het over “outstanding photography technology”. Klinkt veelbelovend. Als ze er maar niet een al te vaag ontwerp tegenaan gaan gooien.

4 reacties

  1. Ik ben benieuwd. Voor mijn laatste telefoon waren de enige eisen een bepaald budget, Android en een zo goed mogelijke camera. Zo te lezen moet ik Oppo meenemen in mijn volgende zoektocht. Maar gezien hoe lang ik met telefoons doe zal dat nog wel een jaar of twee duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *