Google huurt als eerste het grootste reclamebord ooit

Google-Reclamebord
Het allerduurste en allergrootste reclamebord ter wereld is voor de komende tijd afgehuurd door Google.

Dit belachelijke billboard is acht verdiepingen hoog en kost 2,5 miljoen dollar om hem vier weken te huren. Het scherm ter grootte van een voetbalveld hangt aan de zijkant van het Marriot Marquis Hotel in Times Square, New York. Aangezien Times Square al helemaal vol hangt met felgekleurde schermen, weet je in ieder geval zeker dat je met dit reusachtige bord opvalt.

Genoeg publiek
Een flink prijskaartje dus, maar je bent er wel van verzekerd dat de 300.000 voetgangers die er dagelijks langslopen je reclame te zien krijgen. Afgelopen dinsdag is het billboard geactiveerd, en laat totdat Google hem overneemt een kunstwerk zien.

Google-reclamebord

Het scherm is naast enorm groot ook aangesloten op verschillende camera’s, zodat interactieve content ook tot de mogelijkheden behoort. Google heeft het scherm tot januari 2015 afgehuurd, dus als je zelf een bedrijf hebt dat je tentoon wilt stellen, weet je wanneer je het geld bij elkaar moet hebben verzameld.

Nog geen reacties

  1. 2,5M voor 8,4m eventuele impressies? Dat is $0,30 per impressie, en dat is echt een baggerdeal als je er van uit gaat dat een goede banner op een populaire website je ongeveer $0,01 a $0,02 per impressie kost en die zijn dan ook nog eens exact gericht op je doelpubliek. (en zelfs dat is aan de dure kant)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *