Google onthult Pixel-telefoons op 4 oktober

Google Pixel
Sailfish, Marlin of Pixel? Nog ruim een week wachten en dan weten we hoe de nieuwe smartphones van Google heten.

Vannacht stuurde Google er een geheimzinnige tweet uit die doorverwees naar een pagina waarop rechthoekige foto’s te zien zijn. Die rechthoek heeft de vorm van een smartphone.

Google heeft eveneens uitnodigingen verstuurd naar Amerikaanse media. Daarin staat dat het evenement op 4 oktober om negen uur ’s ochtends lokale tijd begint. Google gaat het evenement livestreamen via YouTube.

Vorige week lekten al beelden uit van de nieuwe smartphone van Google. Uit de video blijkt dat er aan de onderkant een usb-c-poort zit en twee stereo speakers. Anders dan bij de iPhone 7 heeft de ‘Sailfish’ nog wel gewoon een koptelefooningang.

Verdere specificaties van de ‘Sailfish’ zijn: 143,8 x 69,5 x 7,3mm afmeting, 5,2-inch full HD display, Snapdragon 820 processor, 4GB RAM, 2770 mAh batterij, 12-megapixel camera en 32GB intern geheugen. Bekijk de video van de ‘Sailfish’ hieronder.

[gv data=”lIQZ1K0G8uM”][/gv]

De prijzen van de Pixel en Pixel XL zouden meer in lijn liggen met de prijzen die bedrijven als Apple, Samsung en LG rekenen voor hun smartphones.

Mogelijk heeft Google-zusterbedrijf Nest de Pixel al laten zien in een tv-reclame die in Nederland is uitgezonden. Daarin is een onbekende smartphone te zien. Het ontwerp van die tv-smartphone komt overeen met andere uitgelekte foto’s die de Pixel en Pixel XL zouden tonen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *