Google Pixel 3 nu al te koop op de zwarte markt

Auteur: , 2 Reacties
Google Pixel 3 nu al te koop op de zwarte markt

De smartphone moet officieel nog aangekondigd worden.

Psst, Google Pixel 3 kopen? Het is ongelofelijk, maar de realiteit. Nog voordat Google het toestel officieel heeft gepresenteerd is de nieuwe Pixel 3 al te koop. Natuurlijk niet via de officiële kanalen, maar via de zwarte markt.

In Oekraïne en Rusland zijn er zwarte retailers die het toestel aanbieden. Dit verklaart ook de recente video’s en geruchten vanuit Oost-Europa met betrekking tot de Pixel 3. Bloggers en journalisten kopen de nieuwe smartphone om de telefoon uit te testen en er nieuws over te schrijven. Voor zo’n 2.000 dollar is het mogelijk om de Pixel 3 in handen te krijgen.

Google heeft een onderzoek ingesteld en ook juristen op de zaak gezet. Het is niet bekend hoe de Pixel 3’s in handen van de zwarte markt zijn gekomen. De kans is aannemelijk dat de smartphones gestolen zijn tijdens het productieproces. Of het om prototypes gaat, of om officiële exemplaren voor de verkoop is tevens niet duidelijk. De aankondiging van de Google Pixel 3 staat pas gepland voor oktober. (via 9to5Google)2 reacties

Voor hetzelfde geld koop je een product van een Chinese copycat. Naast alle ‘merk’klonen die bijvoorbeeld Leagoo de markt inslingeren zijn er ook genoeg fabrikanten die één-op-één kopieën willen/kunnen maken van de succesnummers van Apple, Samsung en dus ook Google. Compleet met logo’s op de buitenkant en goedlijkende skins over het besturingssysteem.
@rrrobert: en hier hoeft niet eens een skin over, gewoon kale android

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).