Google Play gaat iTunes achterna

Auteur: , Geen reacties
Google Play gaat iTunes achterna

De virtuele winkel van het techbedrijf gaat uitbreiden.

Een boek kopen. Op vakantie is het heerlijk om vanuit een luie stoel te genieten van een ├ęcht boek in je handen. In de auto, of op momenten dat je handen niet vrij zijn, is het niet mogelijk om een boek te lezen. Daar is het luisterboek voor uitgevonden. Luisteren naar een stem die verhalen voor je voorleest.

Amazon staat bekend als een dominante speler in de wereld van luisterboeken. Apple kan er ook wat van met iTunes. Google heeft met de Play Store nooit iets gedaan als het gaat om luisterboeken. Daar gaat straks dus verandering in komen.

Een banner is vroegtijdig online geplaatst door Google. De reclame is inmiddels offline, maar bracht naar buiten dat luisterboeken naar de Google Play Store komen. In de Play Store kun je nu al terecht voor digitale boeken, apps, films, tv-series en muziek. De banner liet zien dat kopers 50 procent korting kregen op de aanschaf van een eerste luisterboek. Wat interessant kan zijn voor nieuwelingen.

Wanneer luisterboeken naar de Google Play Store komen is nog niet bekend. Het feit dat de reclames al klaar staan om live te gaan, geeft een indicatie dat we niet meer lang hoeven te wachten. (via 9to5Google)Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).