Lied zonder tekst en geluid blijkt een absolute tophit

Auteur: , 1 Reactie
Lied zonder tekst en geluid blijkt een absolute tophit

Muziek anno 2017, of is hier iets anders aan de hand?

Sommige mensen klagen ‘over de muziek van tegenwoordig’, maar een track dat momenteel hard gaat in de Amerikaanse iTunes Top 50 is van een ander kaliber. Het lied van 10 minuten bevat geen audio of tekst. Er gebeurt letterlijk niks. Toch staat dit lied in de iTunes Top 50 en dit is natuurlijk niet zonder reden.

Als je een iPhone verbindt met het audiosysteem in de auto dan kan het voorkomen dat het eerste lied in de playlist op alfabetische volgorde automatisch wordt afgespeeld. Samir Mezrahi bedacht hier iets op door de track ‘A a a a a Very Good Song’ uit te brengen. Het lied bevat geen audio en je raakt dus niet ge├»rriteerd wanneer de track automatisch wordt afgespeeld. Bovendien heb je 10 minuten de tijd om de juiste track te selecteren.

Blijkbaar ervaren veel mensen dit probleem, want het geluidsloze bestand is een hit. De track staat tussen artiesten als Kesha, Bruno Mars en P!nk. Dit zijn niet de minste namen. Het lied kost 0,99 cent (of gratis voor Apple Music abonnees) en kan worden aangeschaft in de iTunes Store.1 reactie

Geld verdienen met niks. Ik zoek meestal eerst het nummer op slyit daarna aan.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).