Google ‘Thanos’ voor meest hilarische easter egg

De helft!
Laat de helft van alle zoekresultaten in het universum verdwijnen.

Dat Marvel leeft in de entertainment-wereld, dat moge duidelijk zijn. Aankomend weekend gaan ongetwijfeld records verwoest worden door de laatste Avengers-film genaamd Endgame. In aanloop naar de voorlopig laatste film in de superheldenreeks heeft Google een geweldige easter egg in hun zoekmachine verstopt.

Spoiler alert voor de gebeurtenissen in Avengers: Infinity War

Het is net Pasen geweest, maar als je ‘Thanos’ googelt, dan wordt je nog even pijnlijk herinnerd aan de gebeurtenissen van Avengers: Infinity War. In de afgelopen Avengers-film verkreeg de paarse superschurk namelijk alle Infinity Stones en werd daarmee het meest krachtige wezen in het universum.

Eén vingerknip was daarbij goed voor een van de meest heftige eindes in de geschiedenis van superheldenfilms. Voor nu kun jij de handschoen even aantrekken en in je vingers knippen. Nu sterft niet de helft van al het leven in het universum, maar wel de helft van alle Google zoekresultaten.

Google ‘Thanos’, en rechts bij zijn beschrijving zie je de iconische gouden handschoen staan, inclusief alle zes de Infinity Stones.

Klik je op de handschoen, dan gaat de helft van je zoekresultaten dood (geïllustreerd op precies dezelfde manier als in de film). Wat heeft het je gekost? Alles.

Op Apparata lees je alles in aanloop naar Endgame. Zo check je hier welke 4 films je in elk geval gezien moet hebben om Endgame te kunnen volgen. In dit artikel lees je hoe populair de superhelden zijn op Pornhub. Tot slot kun je in aanloop naar de box office-resultaten van dit weekend hier lezen wat Infinity War opbracht.

Eén reactie

  1. Knap gezien @yannickspinner maar nadat de helft van de zoekresultaten zijn verdwenen kan je nogmaals op de gauntlet (handschoen) klikken waardoor de groene time stone actief wordt en de zoekresultaten opnieuw tevoorschijn komen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *