Google Ultra Pixel blijkt hoax (video)

Auteur: , 1 Reactie
Ultra Pixel Hoax

De 'dader' maakt zichzelf bekend.

Nadat Google vorig jaar voor het eerst onder haar eigen naam twee smartphones op de markt had gebracht, smaakte dit ogenschijnlijk naar meer. Vandaar dat de geruchtenstroom over de Pixel 2 en Pixel 2 XL al een tijdje op gang zijn. De verwachting dat er bij het aanstaande Google evenement een derde toestel uit de hoge hoed zou getoverd worden, lijkt echter gedoofd.

Hoewel enkele gerenommeerde tech-sites de gelekte afbeelding van de zogenaamde ‘Ultra Pixel’ gedeeld hadden, was er vanaf minuut 1 al twijfel over de authenticiteit van het bericht. Vandaag heeft YouTuber Breccia dan eindelijk toegegeven dat hij opzettelijk de boel voor de gek heeft gehouden dankzij zijn gelekte sketch.

In onderstaande video legt Breccia uit waarom hij de hoax ├╝berhaupt heeft opgezet. De reden is simpel: hij wilde zijn creatieve kunsten op laten vallen via een creatieve manier aan Google. Hoewel dat op laten vallen zeker gelukt lijkt te zijn, weten we niet zeker of Google de YouTuber echt interessant werknemersmateriaal vindt.

Daarmee kunnen we met 99,9 procent zekerheid melden dat Google op 4 oktober ‘slechts’ twee nieuwe toestellen presenteert. Wat de Pixel 2 en Pixel 2 XL te bieden hebben, lees je in onze Google Pixel 2 round-up.1 reactie

Leuk gedaan!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).